Dropbox (USB online)

Dropbox és un sistema per a poder sincronitzar fàcilment arxius entre ordinadors, quan en gastes més d’un per a treballar. Alhora, permet compartir fitxers amb altres usuaris. Tot això, començant amb 2 GB d’espai per a emmagatzemar, ampliable de manera gratuïta fins a 8 GB.

Dropbox s’instal·la en el teu ordinador, i crea la carpeta “My Dropbox” dins de “Mis Documentos”. A partir d’aquest moment, tot lo que copies dins de la carpeta automàticament estarà disponible en tots els ordinadors on tingues instal·lat Dropbox.

Dropbox guarda també una versió “on line” dels teus documents, de manera que pots accedir a ells des de qualsevol ordinador, encara que no sigui el teu, entrant en l’adreça https://www.dropbox.com/.

També té més avantatges: Tot el que posis a la carpeta "Photos" la gent qui tingui l'enllaç ho veurà com una galeria de fotos amb miniatures. Si puges un vídeo i no dura més de 10 minuts el podràs veure online des de el mateix Dropbox, així com escoltar musica en .mp3.

També pots utilitzar-ho com a expositor públic: tot lo que fiques dins de la subcarpeta “Public” serà visible per tot el món que en conegui l’adreça, sense que calgui tampoc ser usuari del servei.

Fora d’aquestes dos subcarpetes, tot el que pugis a Dropbox només és accessible per tu (des de qualsevol ordinador i des de internet), i per aquells altres usuaris de Dropbox amb qui tu vulguis compartir-ho.

Si voleu provar aquest sistema gratuït per a emmagatzemar, sincronitzar i compartir fitxers, entreu aquí.